Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Açılıp - kapanma maslahatlevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu keyfiyet kontrol edilmelidir. 

İnsan yoğunluğu zait olan, kişilerin toplu halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedi keyfiyet önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Yangın simultane kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla yakın orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması sinein kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari yapısı özellikle tutulmak üzere kullanım amacına ve kullanan kişi sayısına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda birhayli insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu aldatmaışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda tercih edilmektedir.

Yangın bapsı müstacel çıkış bağırsakin kullanılacaksa o dem muktezi koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ayrıca, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine iyi olarak belirlenen bölgelere ve skorlara için yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her saat muaf bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına ilgilı olmakla omuz omuza olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü simultane hızla boşaltma olmasını sağlayan bu mevki sevimli kaybı olmaması yürekin önemlidir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın bapsı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla rüşvetlanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla denetleme edilen mekanizma sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı haklı itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı panik karakol şeklindedir. Ciddi durumlarda kullanılacağı sinein az çok meselelevsel şekilde Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul görev yapmalıdır.

Kullanılacak can sayısı 100 kişdüzgün aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış baplarında PUSH Pas veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en gerçek kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page